”Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften, men er kun bemandet nogle få timer om dagen. Det hjælper med til at holde vores priser nede, men gør det også svært at finde det rigtige personale. For hvem kan og vil nøjes med at arbejde fra kl. 15-18?,” spørger Christina, som dog har fundet svaret på spørgsmålet i samarbejde
med Jobcenter Aarhus.

De skæve arbejdstider passer nemlig perfekt til fleksjobbere, som har en masse at bidrage med, men som ikke kan arbejde det antal timer, de fleste arbejdspladser kræver.

Jobcenter Aarhus fandt den perfekte kandidat

Jobcenter Aarhus hjalp Christina med at finde den helt rette kandidat, som i de seneste seks måneder har arbejdet ni timer om ugen hos Loop Fitness. Christina oplevede en effektiv proces hos jobcentret.

”Jeg fortalte jobcentret om, hvilken profil jeg søgte, og på baggrund af det fandt virksomhedskonsulenten fem profiler, som matchede mine kriterier.

Jeg mødtes med alle fem, men jeg var aldrig i tvivl om, at hende, jeg endte med at ansætte, var den perfekte til jobbet,” fortæller Christina begejstret og fortsætter: ”Hun er glad, positiv og enormt arbejdsom. Men vigtigst af alt sætter hun en ære i at gøre arbejdet ordentligt, fordi hun er så taknemmelig for at have fundet en hylde, hvor hun kan skabe værdi for sig selv og andre,” afslutter Christina.

For Christinas fleksjobber er svaret derfor klart. Hun vil meget gerne arbejde tre timer om dagen – til stor glæde for hende selv, for Christina og hendes vagtplan og ikke mindst alle de trænings-ivrige østjyder i Loop Fitness, som nyder godt af den gode service.


Fakta

  • Loop Fitness i Beder og Odder er kun bemandet tre timer dagligt 
  • Centerleder Christina Larsen harmed ansat en fleksjobber til at bemande de begrænsede arbejdstider
  • Fleksjobbere er en gevinst for små og mellemstore virksomheder – og det skal udnyttes til at få 3.000 flere i arbejde i Aarhus Kommune i 2019-2020.

Læs historien om Loop Fitness i PDF